Poštovani klijenti, u cjelokupnom poslovanju Putničke agencije BNS Company Srebrenik veoma važno mjesto zauzima i prodaja avio karata. Naš menadžment se potrudio da, cijeneći Vaše povjerenje, osigura za Vas najpovoljnije cijene avio karata na tržištu. Preko našeg sistema rezervacija uspješno sarađujemo sa preko 180 svjetskih avio kompanija i pružamo usluge prodaje avio karata za sve svjetske destinacije.

Također, prodavac smo avio karata avio kompanije WIZZAIR za sve letove iz Tuzle prema Zapadnoj Europi i obrnuto.

Ukoliko Vam je potrebna avio karta za bilo koju svjetsku destinaciju obratite nam se na mail:office@bnscompany.ba, pozovite nas na brojeve telefona:

+387 35 644 050

+387 61 830 960

+387 61 246 745

ili jednostavno popunite upitnik ispod i naš tim će Vam u što kraćem roku odgovoriti na Vaš upit.

OD MARTA JOŠ ČETIRI NOVE LINIJE IZ TUZLE
Od marta 2017. godine avio kompanija Wizz Air će svoju lepezu usluga iz Tuzle proširiti novim linijama za za Köln, Friedrichshafen i Nürnberg u Njemačkoj, za Bratislavu u Slovačkoj i Växjö u Švedskoj. Wizz Air je također objavio i svoju najnoviju rutu koja ce povezati Tuzlu i London Luton u Velikoj Britaniji od 30. oktobra.

Sve ovo posljedica je odluke Wizz Aira da u svojoj bazi na Međunarodnom aerodromu Tuzla bazira još jedan avion Airbus A320. Novi avion će omogućiti Wizz Airu povećanje broja sedmičnih letova na postojećim rutama iz Tuzle za Eindhoven, Gothenburg, Malmo i Frankfurt Hahn. Novi avion predstavlja ulaganje od 98 miliona Eura od strane Wizz Air-a u BiH, kreirajući pri tome 36 dodatnih direktnih radnih mjesta u avio kompaniji.

“Počeli smo naše operacije u Tuzli 2013. godine sa misijom da putovanja za putnike u BiH učinimo pristupačnim. Od tada, postali smo u ovoj zemlji avio kompanijom izbora prevozeći vise od pola miliona putnika na našim niskotarifnim rutama. Baziranje drugog aviona u našoj bazi Tuzla kreirati će još vise lokalnih radnih mjesta, stimulisat će turizam i avio industriju te donijeti još vise karti po niskim tarifama i vise mogućnosti u BiH. Ostajemo posvećeni ovoj zemlji stalno težeći širenju naše sve veće mreže kako bi na najbolji način zadovoljili potrebe bosanske javnosti za putovanjima”, riječi su glavnog izvršnog direktora Wizz Air-a Józsefa Varadia.

“Sa naše strane još jednom želim naglasiti izuzetno dobru saradnju dvije kompanije sa nadom da će servis koji Međunarodni aerodrom Tuzla pruža Wizz Air-u u budućnosti biti podržan sa novijom aerodromskom opremom i proširenjem zgrade putničkog terminala, uključujući prostor za odlaske i dolaske putnika i zonu za sortirnicu prtljaga“ rekao je direktor Međunarodnog aerodroma Tuzla Rifet Karasalihović najavljujući time nove investicije i dalje proširenje kapaciteta ove zračne luke. „Kapacitet trenutnog objekta je oko 70.000 putnika godišnje, a novim projektom i proširenjem planiramo da taj kapacitet podignemo na oko 600.000 putnika godišnje”, pojasnio je direktor Aerodroma, Rifat Karasalihović.

POPUNITE OBRAZAC SA PODACIMA ZA AVIO KARTE

Dizajn i programiranje by Sanjin Djedović

Avio karte za sve svjetske destinacije !

Booking.com

REZERVACIJA HOTELA